Camperonderhoud

Bij Van Leeuwen TD kunt u ook met campers terecht, voor het uitvoeren van onderhoud, APK-keuringen, reparaties, het inbouwen van accessoires, en verhuur en stalling.

Campers gaan vele jaren mee, maar staan gedurende deze tijd ook veel stil. Het is daarom belangrijk om ervoor te zorgen dat uw camper goed onderhouden blijft. Door uw camper regelmatig te onderhouden verlengt u niet alleen de levensduur van uw kostbare camper, maar vermijdt u onnodige reparatiekosten en zal dus de restwaarde van de camper toenemen. Tevens bevordert regelmatig onderhoud het rijcomfort, en waarborgt u uw eigen veiligheid wat in het geding kan komen door versleten camperonderdelen.

In de uitstekend uitgeruste werkplaats van Van Leeuwen TD is uw camper in goede handen. Wij zullen op vakkundige wijze zorgen dat uw camper in topconditie verkeert en dat u met een gerust gevoel op vakantie kunt! Informeer naar de mogelijkheden, of plan alvast een afspraak.

KAMPEERAUTOBEDRIJF VOGELZANG

Van Leeuwen TD werkt samen met Kampeerautobedrijf Vogelzang uit Alphen aan den Rijn, dat al sinds 1986 gespecialiseerd is in het verkopen en verhuren van campers. Tevens kunt u bij hen terecht voor het leveren en monteren van alle camper gerelateerde accessoires. U vindt Vogelzang op Curieweg 34, 2408 BZ te Alphen aan den Rijn (tel.: 0172-234111).

U kunt de website van Kampeerautobedrijf Vogelzang bekijken op: vogelzangcampers.nl

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close